Nieuwsbrief Valenthèze Februari 2012

 Overdracht notaris — 31 januari 2012

Op 31 januari te Puy L’Évêque vond de uiteindelijke overdracht plaats bij de notaris. Na een lange periode van onzekerheid voor zowel de verkopers (Gerard en Trijnie) als de kopers (Marc en Emilie)  konden eindelijk de handtekeningen worden gezet. Enige onwennigheid bij beide partijen over hoe nu verder. Enerzijds houdt het opeens op en anderzijds moeten nu echt alle zeilen bijgezet worden om  de deuren te kunnen openen op 11 mei a.s.  Wij gaan zeer ons best doen en hopen jullie te mogen ontvangen op Valenthèze.

A bientôt  – Emilie~Marc~Tijn~Sem.

Gerard en Trijnie nemen afscheid

Lieve kampeer-vrienden,

Met toch wel gemengde gevoelens, na een jaar voor Gerard van wat kwakkelen met  z´n gezondheid (hernia en bloedvat-problemen), kunnen wij jullie berichten dat Valenthèze nieuwe eigenaren heeft. Na 9 maanden van onderhandelen, afwachten en veel geduld, hebben we in Emilie en Marc met hun zonen Tijn en Sem geweldige opvolgers gevonden.

Zij willen de camping, het restaurant en de bar met veel enthousiasme voortzetten en de sfeer zoveel mogelijk hetzelfde houden.We hopen dan ook dat jullie hier blijven komen kamperen.Zelf komen we in ieder geval wel hier naar toe met onze caravan vanaf 14 augustus.

We danken jullie allemaal voor de geweldige tijd die we hier samen met jullie hebben gehad.

Hopelijk tot ziens en nog veel kampeer-plezier gewenst.

Groetjes van Gerard en Trijnie.

Bij de notaris

6 reacties op “Nieuwsbrief Valenthèze Februari 2012

 1. Wij wensen Trijnie en Gerard een goede gezondheid toe en wie weet tot ziens.
  Emilie, Marc,Tijn en Sem zien we van de zomer en jullie wens ik veel succes met het opstarten van het geheel.
  Tot ergens in juli.
  Hartelijke groeten,
  Elise en Nico Bosker
  boskerwol@gmail.com

 2. Lieve Marc, Emilie, Tijn en Sem en de hele beestenboel,
  We kunnen niet wachten jullie nieuwe stek te zien. We zijn ervan overtuigd dat veel mensen een heerlijke vakantie zullen gaan doorbrengen op jullie vakantiepark. Succes met alle voorbereidingen.
  Tot gauw. Liefs, Gijs, Karen, Giel en Koen

 3. Hallo Emilie en Marc,
  We wensen jullie heel veel succes met jullie eigen camping.
  Een paar jaar geleden waren we op Clarat en daar hebben jullie laten zien goede betrokken leiders te zijn. Onze kleinzoon Teun vloog door het glas in de speelkamer. In beide armen waren hele diepe en grote wonden. Jullie reageerden accuraat. Hij werd snel verbonden en Marc reed voor met zijn auto naar het zichtsbijzijnde ziekenhuis. Vandaar moest hij door naar groot ziekenhuis, 80 km van de camping. Marc bleef erbij en tolkte. Emelie ging met alle kinderen rond de speeltafel en samen met de kinderen werden er tekeningen gemaakt en werd er gepraat over wat ze allemaal hadden ervaren. Geweldig! Een incident maar dit geeft aan hoe professioneel jullie zijn.
  Namens onze hele gezinnetje nogmaals succes en we komen zeker langs!

  • Beste Anneke en Geert,

   we kunnen ons dit nog zeer goed herrinneren! We hopen dat het intussen beter gaat met Teun, hij heeft lang pijn gehad.
   Zou heel leuk zijn jullie alllemaal weer eens te zien, dus tot een keer op onze stek!

   Hartelijke groeten aan de hele familie,

   Marc & Emilie.

 4. We zijn twee maal geweest op de camping en het is ons alle twee maal zeer goed bevallen. We komen zeker nog een keer terug. Gerard en Trijni wensen we het alle beste in leven en gezondheid. De nieuwe eigenaren veel succes met camping ValenTheze.
  Wim en Ineke van der Wiel

 5. Emilie en Marc, veel succes gewenst met de camping. Wij hebben het genoegen gehad om twee jaar Gerard en Trijnie een poosje te mogen “helpen”, de tijd dat we daar waren voelden we ons daar thuis. Een geweldig stekkie. We zijn rondtrekkers met de camper, maar komen er zeker weer eens langs. Zeker als we in de buurt zijn.

  Maaike en Bert

Geef een reactie