FOTOWEEK 2013

De FOTOWEEK 2013 komt er weer aan.
Onder de bezielende leiding van Marijke Stroucken en Eric Hup wordt er van op Valenthèze een week georganiseerd vol fotografie.beeldkracht In een mooie, inspirerende en ontspannende omgeving zes dagen lang met fotografie bezig zijn ; leren van jezelf en anderen; jezelf laten inspireren en verdiepen met als resultaat: mooie beelden. De week biedt verschillenden workshops, waarbij steeds andere thema’s en technieken aan bod komen. Verdieping van je kennis en je kijken. Eens echt de tijd nemen voor het fotograferen.Hiernaast de innerlijke mens laten verwennen en ’s avonds ontspannen in het gezelschap van een leuke groep gelijkgestemden.

Dit is wat de fotoweek brengt. Er zijn nog plaatsen vrij voor de week van zaterdag 25 mei t/m zaterdag 2 juni a.s.. Voor informatie kijk op: <FOTOWEEK>

Geef een reactie