Merci à tous!

 

P1030871

Het is al weer half september. Het is snel gegaan dit jaar en de camping is al weer bijna een week gesloten. Nog steeds mooi weer en nu nog even ‘rustig’ het terrein winterklaar maken. Het was al weer ons vierde seizoen op Valenthèze. Zeker een mooi en druk seizoen waar we met veel genoegen op terug kijken maar – daarnaast – toch ook wel een bijzonder seizoen. De plotselinge uitval van Emilie (wegens ziekenhuisopname) vlak voor het seizoen was even heftig schrikken. Het is raar dat je samen het hele jaar in touw bent met de voorbereidingen voor het hoogseizoen en dan er dan – op het moment dat het er op aankomt – niet bij kan zijn. Gelukkig gaat het nu weer beter met haar en revalideert ze goed maar we hebben wel even met de handen in het haar gestaan hoe nu verder. Met de enorme hulp van Erica, Bas, Laura, Karin en Marten hebben we het zeer goed kunnen redden. Oprecht dank !

Misschien liep het her en der wat anders dan anders en niet helemaal zoals gepland. Heel veel dank aan jullie allemaal voor jullie steun en begrip. We gaan naar seizoen 2016.

Om te beginnen nu even de zwijnen van het terrein verjagen want die snappen niks van het bordje ‘fermé’. Vervolgens zullen we de berichtgeving op de diverse sociale media weer opstarten want dat is van de ‘karige’ geweest.

À bientôt, Marc en Emilie

Geef een reactie